Mine ydelser henvender sig primært til offentlige institutioner og private virksomheder der arbejder med produkt-udvikling af den ene eller anden art.

Den lille virksomhed der gerne vil have et boost i forretningsmodellen, eller som  føler den er stagneret og sakker bagud. Virksomheden har måske svært ved at få nye ideer, har problemer med kvaliteten i det den udvikler, effektiviteten, innovationsforståelsen eller selvforståelsen. Der er måske brug for en ny strategi,- eller bare en strategi i det hele taget!

Den store virksomhed som er blevet en supertanker med manglende agilitet. Den ved det godt, men den trænger til et spark bagi eller et energi-boost på et specifikt område.

Bestyrelsen eller advisory boardet der har brug for nye øjne og ører. Nye input der ikke kun drejer sig om klassiske økonomiske nøgletal, men i lige så høj grad om fingeren på pulsen og strategi.

Den lille eller store investor, der gerne vil have en second opinion på den potentielle fremtidige investering (Due diligence).

Jeg er i den heldige situation, at jeg ikke skal leve af det her,- så jeg tager de opgaver, hvor jeg ved, jeg kan gøre en forskel. Prisen afhænger af den tid, som jeg skal bruge på forberedelse, transport osv, men en tommelfingerregel er:

4.000 DKK pr. halve dag for foredrag og konsulentbistand.

750 DKK pr. deltager for kursus/workshop, ved minimum 10 deltagere.

Priserne er ex.moms.

Der tales dansk eller engelsk. Slides vil typisk være på engelsk.

Hvordan kommer vi videre? Hvis du er blevet nysgerrig på en eller flere af de ydelser jeg tilbyder, er næste skridt at du kontakter mig, og vi snakker om, hvad det er for en udfordring, arrangement, baggrund, deltagere, faciliteter osv. , så jeg kan skræddersy lige det I har brug for. Efterfølgende sender jeg et uforpligtigende tilbud.