iNNoPINION er en sammensætning af innovation og opinion, – fordi jeg har en holdning til innovation og begrebets forskellige fætre og kusiner. Det er der forøvrigt mange der har, og begrebet bliver brugt i flæng i alle mulige sammenhænge, hvilket, i mine øjne, har været med til at udvande værdien, og gøre det til en kliche.

Der findes et utal af forklaringer om hvad innovation betyder, og der findes ikke noget entydigt svar, men at opfinde noget nyt, og måske endda få patent på det, er ikke per automatik innovativt. Der skal meget mere til!

Efter 24 år i en international højteknologisk virksomhed har jeg fået mulighed for, at kombinere mit daglige job som Innovationschef med min passion for at underholde og formidle viden. Udover en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og en master i Ledelse og Innovation i bagagen, har jeg igennem årene opbygget en praktisk viden om, hvad der virker, og i særdeleshed også hvad der ikke virker, når det drejer sig om innovation, IPR og forretningsmodeller.

Det er denne erfaring, jeg nu kan dele med andre, igennem min personlige foredrags- og konsulentvirksomhed,- iNNoPINION.

– Curriculum Vitae