iNNoPINION er en sammensætning af innovation og opinion, – fordi jeg har en holdning til innovation og begrebets forskellige fætre og kusiner. Det er der forøvrigt mange der har, og begrebet bliver brugt i flæng i alle mulige sammenhænge, hvilket, i mine øjne, har været med til at udvande værdien, og gøre det til en kliche.

Der findes et utal af forklaringer om hvad innovation betyder, og der findes ikke noget entydigt svar. Jeg har valgt, at lægge mig op af den økonomisk-kommercielle fortolkning, da den giver mening i mit univers: Innovation er opdagelsen af mulighederne for profit, – skabt gennem praktisk gennemførelse. Hvis ikke disse kriterier er opfyldt, findes der bedre ord som f.eks. kreativt, nyt, opfindsomt, smart. Er man innovativ, går man efter hele pakken, og lykkes man med dette, har man skabt innovation! At opfinde noget nyt, og måske endda få patent på det, er derfor ikke per automatik innovativt!

Efter 20 år i en international højteknologisk virksomhed har jeg fået mulighed for, at kombinere mit daglige job som Innovationschef med min passion for at underholde og formidle viden. Udover en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og en master i Ledelse og Innovation i bagagen, har jeg igennem årene opbygget en praktisk viden om, hvad der virker, og i særdeleshed også hvad der ikke virker, når det drejer sig om innovation.

Det er denne erfaring, som jeg nu har fået muligheden for at dele med andre, igennem min personlige foredrags- og konsulentvirksomhed,- iNNoPINION.

– Curriculum Vitae